Η μουσικη του λιμανιου...

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Blackwater Company


 Μια απο τις πιο μεγαλες πληγες του σημερινου κοσμου ειναι η κατασταση στο Ιρακ. Μπορει να βρισκομαστε κατω απο την σκια των γεγονοτων της Γαζας, αλλα αυτο το κρατος υπο κατωχη ειναι κατι που μας πονα. Γιατι πολυ απλα, ξερουμε οτι εστω και ΕΝΑΣ ανθρωπος αν στερειται της ελευθεριας του, κανενας μας δεν ειναι πραγματικα ελευθερος.

 Ο λογος που φερνω την κουβεντα μας τοσο ανατολικα, στην κεντρικη Ασια ειναι ο εξης: Η Black Water Company. Μια απο τις πολλες εταιριες πληρωμενων δολοφονων της αμερικης...

 Η κεντρικη βαση εκπεδευσης της Blackwater ειναι στο Μογιοκ της Νοτιας Καρολινας. Εκει εκπεδευονται ανθρωποι με ενα πολυ απλο σκοπο, να σκωτονουν επι πληρωμη. Με την τελευταια λεξη της τεχνολογειας σε πυροβολα οπλα, ναρκες και οτι χρειαζετε για να ξεπαστρεψεις τον εξαθλιωμενο πληθυσμο του Ιρακ, του Αβγανισταν και μπορει και της Παλαιστηνης.

 Στην επισημη σελιδα τους παρουσιαζονται σαν επαγγελματιες "ενισχυτες" του νομου σε οποια τοπικη υποθεση αναλαβανουν. Ειναι μια υπηρεσεια αναγνωρισμενη απο το Αμερικανικο κρατος. Το κακο ειναι πως δεν ειναι μονο μια...συνολικα ο αριθμος αυτων των εταιριων ειναι πολυ μεγαλος, οπως και η επιρροη που ασκουν στον λευκο οικο.

 Αρχηγος της οργανωσης ειναι ο Eric Prince. Oσο για το που βρισκει η οργανωση τα λευτα για ολο της τον οπλισμο..μα απο την Αμερικανικη κυβερνηση. Το Κογκρεσο εγκρινει τεραστια ποσα για τις αναγκες των δονοφονων της Blackwater Company.

 Ειναι να απορει κανεις. Κανενας δεν ηξερε την εταιρια πριν τον πολεμο στο Αβγανισταν, και ομως υπηρχε και πληρωνοταν απο την κυβερνηση μπους. Οσο για εσας εκει εξω που νομιζετε οτι ο νεος προεδρος θα φερει μια καποια αλλαγη, ενα εχω να πω: Η Blackwater υπαρχει και θα υπαρχει για καιρο. Οσο καιρο ο κοσμος δεν κανει κατι για ολους αυτος που νομιζουν πως ειναι οι περιουσιοι λαοι του θεου....    Γιωργος

 Τα λινκς για την Blackwater

Official Side

Youtube Video Blackwood:Shadow army

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου